Jdi na obsah Jdi na menu

1.Česko-Slovenské aerovleky LMK Čmelák 2.kolo Velká Lomnice SK

10. 9. 2018

2. kolo Česko-Slovenských aerovleků 8-9.9.2018 Velká Lomnice SK. Jak jsem již psal jel šestičlenný team reprezentovat lmk Čmelák Holešov . Podle předpovědi mělo být pěkné počasí a taky tomu tak bylo .Do Lomnice jsme přijeli kolem 14 hodiny,místní organizátoři nás už čekali i krásná scenerie Vysokých Tater.

V odpoledních hodinách se začalo poletovat a lítalo se až do večerních hodin,foukal mírný vítr skoro v ose,byla přichystána asfaltová i travnatá dráha. 

V sobotu opět pěkné počasí, pro piloty,vlekaře,časoměřiče briefing a hurá do prvního kola.Lítalo se na dvě kola , vypnutí v 250 metrech měření  času a přistaní do vymezeného prostoru na dráze. Závod byl rozdělen na dvě fáze , první vyhodnocení bylo pořadí v sobotním závodě kde 1. místo Alexandr Komárnický Velká Lomnice, 2.místo Igor Lenarčič Spiška Nová Ves a 3.místo Jiří Pavlík Holešov.

Druhá vyhodnocení závodu bylo pro ty kdo absolvovali obě kola . 1 místo Alexandr Komárnický Velká Lomnice , 2.místo Radek Králík Holešov, a 3. místo Jiří Pavlík Holešov. 

Po vyhodnocení byl připraven velmi dobrý guláš.V dalším čase už jen bylo volné létání, asi na hodinu bylo přeruše deštěm ale pak se pokračovalo až do západu. Večer bylo přátelské posezení .Místní pokračovali v létání i v neděli ale my už jsme odjížděli domů, byla to moc pěkná a přátelská akce.  Těším se na další druhý ročník ....

Poděkování patří všem pořadatelům, vlekařům, časoměřičům, a všem pilotům.

 

 

 

dsc_0223.jpg

 

dsc_0220.jpg

 

dsc_0239.jpg

 

dsc_0319.jpg

 

dsc_0396.jpg

 

dsc_0427.jpg

 

dsc_0434.jpg

 

Další foto Jirka  zde

video A. Komárnický  zde   zde  zde

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Leo - Gratulace

13. 9. 2018 21:18

Brácha, gratulace k umístění, pěkná reprezentace LMK Čmelák Holešov.

Krajíc - Re: Gratulace

18. 9. 2018 16:20

Kurde, není to snad moje letadlo? Tož s plackou na křidelku to bude aj mít větší cenu. :-)